Hem / Bli medlem / Varför ska du bli medlem i SRF?

Vill du påverka framtiden för vår bransch?

Som medlem i SRF är du med och påverkar resebranschens utveckling och framtid – vill du göra din röst hörd är det här rätt forum. Genom SRF får du professionell rådgivning och tillgång till ett stort nätverk.

Dina förmåner

Kompetensutveckling

SRF erbjuder utbildningar och seminarieverksamhet inom områden som är relevanta för medlemmarna.

Kvalitetsstämpel

Ett medlemskap i SRF är en kvalitetsstämpel och som medlem får man använda SRF:s logotyp i marknadsföringssyfte.

Försäkringsskydd

Att driva verksamhet inom resebranschen ställer höga krav på företagens försäkringsskydd. SRF arbetar löpande med att förbättra försäkringsvillkor för medlemmarna. Via Vector Nordic kan medlemmar erbjudas förmånligare säkerheter för resegaranti och eventuella andra garantier som kan behöva ställas, t.ex. till IATA. Klicka här för att läsa mer om försäkringar.

Omvärldsbevakning

Vi förser våra medlemmar med löpande information, på nationell och internationell nivå, om allt från juridik, nya skatteregler till politiska branschfrågor.

Rådgivning

SRF ger sina medlemmar professionell rådgivning i branschfrågor. Vi kan bistå vid kontakt med myndigheter, tvister i Allmänna Reklamationsnämnden eller domstol. SRF tar fram riktlinjer och mallar för medlemmarnas verksamhet. SRF har t.ex. avtal om krisstöd med Competenscompagniet.

Påverkansarbete

SRF driver resebranschfrågor mot EU, regering, myndigheter och andra intressenter. SRF har goda relationer med organisationer, både på nationell och internationell nivå och ett nära samarbete med vår paraplyorganisation ECTAA i Bryssel.

Medlemssidor

Via SRF:s hemsida kan medlemmar logga in på våra medlemssidor för att ta del av viktig och nödvändig information som berör resebranschen.

Nätverk

SRF ger sina medlemmar tillgång till ett stort nätverk av branschkollegor.

Nyheter

På gång

  • 2024-05-15 14.30-21.00

    I år har SRF valt att lägga den ordinarie föreningsstämman i anslutning till Vårmötet 15 maj, som ar..

    Läs mer
  • 2024-05-22 08.30-11.30

    Välkommen till seminarium om djurvänlig turism! World Animal Protection, en av världens största inte..

    Läs mer