2021-05-20

New Hope – Reseindustrins barnfond startades redan 1989. Under årens lopp har man samlat in över 35 Mkr. Eftersom resebranschen har drabbats hårt av pandemin så har det även påverkat bidragen till New Hopes projekt över hela världen. Aldrig någonsin har hjälpen behövts mer än nu. Annika Hultgren (styrelseledamot) tillsammans med Magnus Linder (styrelseordförande) i New Hope vädjar till alla i branschen att hjälpa New Hope att hjälpa. Ta del av deras hälsningsvideo.

Det bästa sättet att hjälpa för dig som privatperson är att bli månadsgivare och för företag så finns det flera olika alternativ att sponsra på olika nivåer. Vi kan skräddarsy en lösning åt just ert företag, eller också kan ni välja något av våra färdiga sponsorpaket. Läs mer på New Hopes hemsida.

Som företagspartner till New Hope kan ni lita på att de pengar som ni avsätter till välgörenhet verkligen gör nytta. De pengar som vi får går oavkortat till projekten och barnen som vi hjälper. Det är endast en minimal del som går till administration form av avgifter till olika tillstånd.