2024-05-15 14.30-21.00

I år har SRF valt att lägga den ordinarie föreningsstämman i anslutning till Vårmötet 15 maj, som arrangeras i samarbete med Sveriges Affärsreseförening, SBTA. Detta borgar för stor uppslutning. Programmet är högaktuellt med fokus på Sveriges utmaningar inom infrastrukturen och dess påverkan på reseindustrin. Dessutom kommer Ola Rosling (son till Hans Rosling) från Gapminder att ge oss perspektiv på hur världen utvecklats.

Både årsstämman och Vårmötet hålls i Näringslivets Hus på Storgatan 19 i Stockholm.
 —
SRF’s Årsmöte, kl. 14.30 – 16.30, i mötesrum ”Wallenbergaren”

Årsmötet inleds kl. 14:30 med registrering och kaffe. Det formella årsmötet startar kl. 14.45. På mötet informerar vi om väsentliga och aktuella ämnen (agenda kommer på hemsidan) såsom nya regelverk kring paketreselagen och resegarantilagen.

Resebranschens Vårmöte, kl. 16:30 – 18:30, i möterum ”Industrisalen”
I samarbete med – Grekiska Turistbyrån, Sabre, MTRX, Qatar Airways & SIXT

Efter årsmötet samlas vi för gemensamt möte med SBTA under temat ”Halkar Sverige efter på grund av vår infrastruktur?” Vad blir konsekvenserna om Sverige inte satsar på infrastrukturen? Detta diskuterar experter och representanter från transportföretag, reseindustrin och politiken. Ola Rosling från Gapminder pratar om hur världen utvecklats i tider av pandemi, ekonomisk nedgång och geopolitisk oro.

Vi avslutar kvällen med mat och musikunderhållning 18:30 – 21:00 i Restaurangen.

OBS! – Anmälan sker via denna LÄNK.
Antal platser begränsade. Först till kvarn gäller. Deadline för anmälan är 3 maj.
”NO SHOW” avgift om 400 sek tas ut om avbokning inte sker innan eventet startar.